O nama

Preduzeće AQUA LIFE DOO je u prilici da vam ponudi najnovija dostignuća na polju pripreme i prečišćavanja vode, po cenama prilagođenim našem tržištu.

Savremen način poslovanja zahteva velike investicije kako biste bili konkurentni na tržištu, ali nije samo bitno uložiti novac već i kako na pravi način zaštititi investicije.

Sistemi koje vam nudimo omogućiće vam da smanjite troškove poslovanja, produžite radni vek opreme i sistema koje koristite, kako biste ostvarili najviše standard.

Svi naši sistemi za pripremu vode za piće se redovno kontrolišu od strane Zavoda za javno zdravlje, i jedino smo preduzeće u Srbiji koje ima potpisan ugovor o redovnoj kontroli, tako da su naši korisnici potpuno sigurni u kvalitet i ispravnost sistema za pripremu i prečišćavanje vode.

Ukoliko ste zainteresovani da Vaš način poslovanja prilagodite savremenim HACCP standardima i sebe vidite kao lidera na tržištu slobodno nas kontaktirajte.

AQUA LIFE se bavi:

Savetovanjem oko Uzorkovanja, Projektovanjem, Prodajom, Ugradnjom, Servisiranjem, Monitoringom nad procesom prerade vode, kao i reparacijom postojecih aparata i sistema za poboljšanje kvaliteta vode.

Preduzeće u svom sastavu ima i pogon za proizvodnju tabletirane soli za sve vrste omekšivača.

Konkretno, naša rešenja i ponuda podrazumevaju

  • Komunikaciju i savetovanje prilikom uzorkovanja vode radi utvrdjivanja njegog kvaliteta.
  • Projektovanje sistema sa zahtevanim kvalitetom vode a u odnosu na ulazni kvalitet. (u skladu sa zahtevom kupca projektujemo sisteme za svaki zahtevani kvalitet vode).
  • Prodaja komponenti za sklapanje sistema. (koristimo komponente koje su vec proverene na nasem trzistu sa najboljim odnosom cena-kvalitet).
  • Ugradnja sistema. (montiranje sistema u skladu sa standardima).
  • Servisiranje sistema. (vrsenje kako redovnih tako i vanrednih servisa).
  • Monitoring. (pracenje kompletnih procesa prerade vode, od projektovanja, nabavke, ugradnje, eksploatacije i odrzavanja sistema za preradu vode)