Uređaji za LABORATORIJU

01.

Uredjaj za labaratoriju AQUAlab

Dizajnirali smo uredjaj koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike a u isto vreme je vrlo jednostavan za korišćenje i ne treba nikakva obuka za njegovo korišćenje.

Uredjaj za labaratoriju AQUAlab

U njega smo ugradili svo znanje stečeno iz ove oblasti.

Samo neke od prednosti:

  • Zauzima MALI PROSTOR (1020X500X600 mm)
  • JEDNOSTAVAN (korisnik prati samo displej)
  • AUTONOMIJA 24h
  • NE POSTOJI mogućnost curenja sa strane (prskanja)
  • NE PREKIDA se sa radom prilikom servisiranja
  • UKLAPA SE u ambijent laboratorije
  • FINE REGULACIJA izlaznog pritiska
  • NAJPRISTUPACNIJA cena na tržištu

U samim laboratorijama veliki problem predstavlja nedostatak prostora. Kao plod dugogodišnjeg bavljenja laboratoriskim vodama proizilazi uredjaj sa veoma malim gabaritom, a sa svim potrebnim činiocima koji učestvuju u proizvodnji dejonizovane vode. Visina uredjaja je 1020 mm, Širina : 500 mm i Dubina: 600 mm. Glavna prednost je njegova širina koja se uklapa u veliku većinu praznog prostora pored samih uredjaja za ispitivanje krvi.

Rukovanje predstavlja najvažniji element u pravilnom funkcionisanju svakog uredjaja. AQUAlab je napravljen da se sa njim na jednostavan način rukuje. Uredjaj ima displej na kome očitava elektoprovodljivost dejonizovane vode i dva ventila od kojih je jedan otvoren sve dok eletroprovodljivost ne skoči iznad 1 µS kada se isti zatvara, a drugi ventil otvara i korisnik ponovo ima vodu odgovarajuće elektroprovodljivosti.

Uredjaj poseduje rezervnu kolonu sa smolom za dejonizaciju što mu omogućava da i kada se desi da u radnoj koloni provodljivost predje 1µS u vrlo kratkom vremenskom periodu, koliko za 10 -15 sekundi, vi ponovo imate vodu odgovarajuće provodljivost.

Kada imamo sistem za proizvodnju dejonizovane vode koji nije u oklopu, u velikoj smo opasnosti da u slučaju neke havarije, pucanja creva ili izletanja istog iz priključka dodje do oštećenja okolnih uredjaja i opreme. Kod AQUAlab – uredjaja nemamo taj problem. Ukoliko i ima neke vode ona ide na dno oklopa i nema nikakve štete po okolinu.

Još jedan od problema koji se javljaju na terenu je i taj da vrlo često labaratorije imaju toliko analiza da nemaju vremena da prekidaju rad i čekaju da se servis odradi. Zato smo osmislili sistem koji kada se aktivira može nesmetano da proizvodi dovoljnu količinu vode, a da se servis nesmetano odvija.

Loš primer 1 Loš primer 2 Loš primer 3 Dobar primer

Pored tehničkih poboljšanja imamo i estetska. Klasičan dizajn uredjaja se vrlo lako uklapa u celokupni ambijent pa zato imamo i pozitivan vizuelni efekat.

Ukoliko imate zahtev za odredjenim izlaznim pritiskom iz sistema za dejonizovanu vodu imamo rešenje i za to. Fino podešavanje pritiska omoguacava opseg od 1/2 – 3 bara izlaznog pritiska.

Cena u odnosu na kvalitet i sve prednosti koje su pobrojane je najpristupačnija na našem tržištu pa i šire.

Neke od ustanova koje su nam poklonile poverenje su:

VMA
AquaLIFE VMA
eurolab
AquaLIFE eurolab
Drajzerova
AquaLIFE
DOM ZDRAVLJA MALI ZVORNIK
AquaLIFE DOM ZDRAVLJA MALI ZVORNIK
Zdravstveni centar Uzice
AquaLIFE Zdravstveni centar Uzice